Last news in Fakti

28 Юни, 2021 15:35 2 628 1

UEFA EURO 2020: Голям куриоз с френския селекционер (ВИДЕО)

  • евро 2020-
  • дидие дешан-
  • куриоз

Дидие Дешан се оказа заключен на терасата на покрива на хотела в Букурещ

UEFA EURO 2020: Голям куриоз с френския селекционер (ВИДЕО) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Селекционерът на националния отбор на Франция Дидие Дешан попадна в изключително куриозна ситуация. Наставникът на „петлите“ се оказа заключен на терасата на покрива на хотела в Букурещ, в който е настанен отборът преди днешния осминафинал от UEFA EURO 2020.

В социалните мрежи беше разпространено видео от случая. На него се вижда как 52-годишният специалист се показва от покрива и моли феновете пред хотела за помощ.

Скоро след това Дешан е освободен от покрива, след като привърженици на Франция са подали сигнал на рецепцията. Така и не се разбра по какъв начин селекционерът на световния шампион се е озовал в странната ситуация да бъде заключен на покрива.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Badjoto

    6 0 Отговор
    Търсил е някой мамалигар да го рендоса на табла. Горе на хладно.