Last news in Fakti

29 Юни, 2021 22:48 5 248 0

Голям скандал в UFC

  • дейна уайт-
  • ufc-
  • скандал-
  • франсис нгану-
  • маркел мартин

Дейна Уайт нарече мениджъра на Нгану "пълен глупак"

Голям скандал в UFC - 1
Дейна Уайт, снимка: EPA/БГНЕС

Президентът на UFC Дeйна Уайт реагира на изявлението на мениджъра на Франсис Нгану – Маркел Мартин, че е „пълен шок“ да има мач за временната титла в UFC в тежка категория между Дерик Люис и Сирил Гън, предаде boec.bg.

"Този ​​пич е пълен глупак. Той знае точно какво се случва и изобщо не е „шокиран“. Защото няколко пъти сме казвали как ще бъде всичко. Некомпетентен е и се надявам Франсис да започне да търси нови хора, които да помогнат в кариерата му", написа Уайт.

"Напълно сме шокирани от вашето решение, след като се съгласихме на септември. Шокирани сме, защото ви казахме защо Франсис се нуждае от повече време. Знам, че сте честен човек, но се опитвате да дискредитирате моята честност, когато се отнасях към вас и всички ваши служители с най-голямо уважение. Това казва повече за вас, отколкото за мен.

Некомпетентно ръководство? Мисля, че се справихме адски добре. Ще ви кажа какво – нека разкрием всичко. Имейли, обаждания, текстови съобщения – всичко. Съгласихте ли се? Защото съм готов да бъда в черния списък на UFC. Съгласен ли сте?

И да, повтарям още веднъж – договорихме се да защитим титлата през септември, така че всичко беше шокиращо за нас", отвърна Мартин.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА