Last news in Fakti

30 Юни, 2021 14:06 1 157 2

Йешич: Вярвам, че Любо Пенев ще направи ЦСКА шампион още този сезон

  • миодраг йешич-
  • цска-
  • любо пенев

"Почти всяка година ЦСКА разполага с добър отбор и качествени играчи, но лъкатуши в представянето си", анализира бившият наставник на "армейците"

Йешич: Вярвам, че Любо Пенев ще направи ЦСКА шампион още този сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият наставник на ЦСКА - Миодраг Йешич, говори пред колегите от Гонг за всичко случващо се в "армейските" редици.

Ето и най-интересното по темата "ЦСКА" от неговото изказване за гореспоменатата медия:

"Аз съм в добри отношения със сегашните шефове на ЦСКА, разбирам се отлично с Гриша Ганчев. Имам добри спомени от клуба. Нормално е да има хора, които да искат Йешич да е треньор и такива, които са против. Сега Любо Пенев стабилизира отбора, спечели Купата на България и не е редно да коментирам неща отпреди година.

Основната причина е липсата на постоянство. Почти всяка година ЦСКА разполага с добър отбор и качествени играчи, но лъкатуши в представянето си. Не само през последния сезон, а и в предишните. Има големи спадове в играта, а като не държиш форма през целия сезон няма как да станеш шампион.

Отборът не използва грешките на Лудогорец - имаше няколко случаи след загуби на разградчани, ЦСКА се провали в леки на пръв поглед мачове. Не може да спечелиш титлата с такива колебания.

Определено отборът е във възход още от миналия сезон и аз виждам надграждане под ръководството на Любо Пенев. Мисля, че дойде време за титлата и наистина вярвам, че Любо ще направи ЦСКА шампион още този сезон".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    3 2 Отговор
    Ти вярваш,ама ние не вярваме...
  • 2 Армейците

    3 0 Отговор
    Така е, Генерале, да живейш, няма друг в света, като ЦСКА
    САМО ЦСКА!