Last news in Fakti

1 Юли, 2021 11:56 1 371 1

UEFA EURO 2020: Сериозни въпросителни пред Саутгейт преди мача с Украйна

  • англия-
  • украйна-
  • евро 2020-
  • гарет саутгейт-
  • натрупване на жълти картони

Хари Магуайър, Деклан Райс, Калвин Филипс и Фил Фоден са застрашени да пропуснат евентуален полуфинал на Англия, ако получат жълт картон срещу украинците

UEFA EURO 2020: Сериозни въпросителни пред Саутгейт преди мача с Украйна - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт е изправен пред големи кадрови проблеми на UEFA EURO 2020. Четирима от титулярите са застрашени да пропуснат евентуален полуфинал при победа над Украйна. Това са Хари Магуайър, Деклан Райс, Калвин Филипс и Фил Фоден, които не трябва да получават жълт картон, който ще им донесе наказание. След четвъртфиналите картоните ще бъдат анулирани.

Това може да даде шанс на Маунт и Хендерсън за място в стартовия състав. Капитанът на Ливърпул може да смени Филипс, за да се избегнат рискове. Саутгейт обаче не е склонен да прави промени в отбраната, като се има предвид, че отборът на Англия все още не е допуснал гол в турнира.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цв.цв

    0 0 Отговор
    Борбеността на украинците е пословична. Успех.