Last news in Fakti

4 Юли, 2021 12:03 2 954 0

Странен казус може да промени бъдещето на Казийски

  • матей казийски-
  • тренто-
  • джанлука пазини

„Тренто не може да прекрати договорните си отношения с нидерландеца с италиански паспорт Дик Коой и това ще попречи на завръщането на легендата на клуба", пише Джанлука Пазини

Странен казус може да промени бъдещето на Казийски - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

Странен слух циркулира в Тренто. Според него Матей Казийски може да не се завърне в тима на Тренто по финансови причини“, пише известният колумнист Джанлука Пазини в блога си в La Gazzetta dello Sport.

„Тренто не може да прекрати договорните си отношения с нидерландеца с италиански паспорт Дик Коой и това ще попречи на завръщането на легендата на клуба. Това наистина би било странно в този луд трансферен пазар. Особено, след като сега българският шампион няма да има повече алтернативи. Или това е последния опит да си тръгне Дик Коой от Тренто?“, пише Джанлука Пазини.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА