Last news in Fakti

7 Юли, 2021 10:56 1 112 1

UEFA EURO 2020: Английските национали се подготвят за днешния 1/2-финал с Дания с бирени купони

  • хари кейн-
  • евро 2020-
  • ед шийрън-
  • дания

Стратегията била начертана от капитана на „трите лъва“ Хари Кейн след края на надпреварата в груповата фаза

UEFA EURO 2020: Английските национали се подготвят за днешния 1/2-финал с Дания с бирени купони - 1
Снимка: БГНЕС

Английските национали се подготвят за днешния 1/2-финал с Дания от UEFA EURO 2020 на „Уембли“ с бирени купони, разкри „Дейли Мейл“.

Стратегията била начертана от капитана на „трите лъва“ Хари Кейн след края на надпреварата в груповата фаза. Описаният вече концерт на поп звездата Ед Шийрън в базата на националния тим на Англия в "Сейнт Джордж Парк" преди победния осминафинал с Германия, бил организиран именно от лидера. Мегазвездата на Тотнъм лично поканил Шийрън.

„Подейства ни супер. Точно по това време бяха последните мачове от Групата на смъртта и ние нямахме представа кой ще ни се падне. Но пеехме, веселихме се и не ни пукаше. Беше адски разтоварващо. Продължихме с бирените партита и след това“, признава защитникът на Манчестър Сити и Джон Стоунс.

Хари Кейн организирал и барбекюта, на които да обедини тима. Неслучайно след триумфа с 4:0 над Украйна в четвъртфинала в Рим и Кейн, и Магуайър, и Хендерсън се надпреварваха да тръбят, че в момента английският национален тим е по-сплотен от всякога. „Мирър“ пък твърди, че звездите вкупом са вдигнали бунт срещу ФА заради селекционера Гарет Саутгейт. На изпълнителния директор на централата Марк Булингам е бил поставен ултиматум старши треньорът да остане и след световното в Катар догодина, когато договорът му изтича.

„Чудесно е да имаме подкрепата на хората от трибуните, но те не играят. Надяваме се да продължим да обединяваме нацията - семейство по семейство“, каза вчера самият специалист.

Халф на съперника Дания - Андреас Кристенсен, пък призна за телефонна война от страна на негови английски съотборници и треньори в Челси.

„Чувах се често с тях, но сега вече сме от двете страни на барикадата. Съобщенията им не са никак любезни“, каза победителят в Шампионската лига със „сините“ от Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мощни купони

    1 0 Отговор
    спонсорирани от астразенека