Last news in Fakti

12 Юли, 2021 12:22 2 142 1

UEFA EURO 2020: Даниеле де Роси взриви социалните мрежи с радостта си след финала (ВИДЕО)

  • даниеле де роси-
  • италия-
  • евро 2020

В съблекалнята на италианците съвсем очаквано цареше шампионска атмосфера и се лееше шампанско

UEFA EURO 2020: Даниеле де Роси взриви социалните мрежи с радостта си след финала (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Италианската футболна легенда и помощник-треньор на националния отбор на страната Даниеле де Роси се превърна в огромен хит в социалните мрежи с радостта си след финала на Евро 2020. Както е известно, „адзурите“ триумфираха с европейската титла, след като на финала победиха Англия след дузпи на „Уембли“.

В съблекалнята на италианците съвсем очаквано цареше шампионска атмосфера и се лееше шампанско. Това може да се види в разпространените клипове в социалните мрежи.

Най-голямо внимание привлече 37-годишният Де Роси, който се хлъзна по корем върху мокрите от алкохол пласмасови маси и едва не се преби при падането си на пода.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Харесвам 🎃, само сготвени

    7 0 Отговор
    "и едва не се преби"...?!? И като кажем: Мисирки сте!, сърдите се и трите коментари.