Last news in Fakti

12 Юли, 2021 18:33 1 363 2

Петричев: Периодът на смяна на поколенията в Лудогорец се оказа малко по-дълъг от очакваното

  • петричев-
  • лудогорец-
  • селекция-
  • смяна-
  • поколения-
  • квалификации-
  • шампионска лига-
  • шахтьор солигорск

"Има още какво да пипаме по отбора", заяви изпълнителният директор на шампионите

Петричев: Периодът на смяна на поколенията в Лудогорец се оказа малко по-дълъг от очакваното - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде изявление пред медиите преди заминаването на шампионите за Белград, където предстои реванша срещу беларуския първенец Шахтьор (Солигорск) от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Както е известно, „орлите“ спечелиха първата среща с 1:0.

"Трябва да се отнесем изключително отговорно за реванша с Шахтьор (Солигорск). Ако бъде подценен, съперникът ще ни създаде много големи проблеми. Не бих казал, че е кой знае колко голямо предимство това, че мачът няма да е в Беларус. Това не трябва да ни успокоява, а да ни държи концентрирани. През годините Лудогорец показа, че играе добре и като домакин, и като гост. Топлото време, ще коства много усилия на футболистите и на двата тима", заяви Петричев.

"Много е трудно да се сравнява настоящият Лудогорец с предния ни отбор. Футболът се промени, реалностите също. Всички искаме да виждаме отбор, който играе атакуващо, който не се предава и радва с комбинативна игра. Това стане ли, успехите ще дойдат. За съжаление периодът на смяна на поколенията се оказа малко по-дълъг. Има още какво да пипаме по отбора. С бавни стъпки обаче вървим в правилната посока", допълни изпълнителният директор на разградчани.

"На много футболисти им се лепна етикетът, че Лудогорец ги иска. Имаме планове, но преди да реализираме трансфер, никога не казваме. Гледаме да сме максимално предпазливи, когато привличаме играч", завърши Петричев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    Според мен ,не сте напреднали в най-важното....Чипът не е сменен и нямате физическа подготовка на ниво за ГОлям футбол!Вероятно ви пречи слабата конкуренция-тук,но без достатъчна физическа подготовка няма да отидете там за където сте тръгнали.
  • 2 Svilar and all

    0 1 Отговор
    Това , което се бави в Лудогорец е липсата на фенове. Просто бизнес проект.