14 Юли, 2021 05:16 1 608 0

Манчестър Сити пожела нападателя на Саутхамптън

  • ингс-
  • интерес-
  • саутхамптън-
  • трансфер-
  • манчестър сити

"Гражданите" се интересуват от Дани Ингс

Манчестър Сити пожела нападателя на Саутхамптън - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити има интерес към нападателя на Саутхамптън Дани Ингс. “Гражданите” вече са отправили запитване за играча. Той е в списъка на Пеп Гуардиола за подсилване на атаката.

Шампионът на Англия се раздели със Серхио Агуеро през лятото и има нужда от нападател, тъй като на този пост разполагат само с Габриел Жезус. Клубът обаче не иска да дава огромна сума за футболист като Хари Кейн или Ерлинг Холанд, а Ингс може да се окаже финансово изгоден трансфер.

Дани Ингс отказа да подпише нов договор със Саутхамптън, тъй като има желание да играе в по-голям клуб. Той има контракт до следващото лято и “светците” няма да имат голям избор, ако искат да вземат трансферна сума за него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА