Last news in Fakti

18 Февруари, 2013 11:43 801 0

Запада срази Изтока в Мача на Звездите (Видео)

  • крис пол-
  • кобе-
  • леброн-
  • мача на звездите-
  • видео
Запада срази Изтока в Мача на Звездите (Видео) - 1
Снимка: Крис Пол (вляво), ЕПА/БГНЕС

Отборът на Запада отново победи Изтока в Мача на звездите от НБА. Тази година западняците се наложиха със 143:138 в Хюстън.

Над всички беше Крис Пол от Лос Анджелис Клипърс. Той се отличи с 20 точки и 15 асистенции и беше избран за Най-полезен играч в двубоя (MVP).

Голямата звезда Коби Брайънт трябваше да се задоволи с 9 точки и 15-о рекордно участие в спектакъла. Брайънт обаче на два пъти успя да открадне топката от Леброн Джеймс в края на срещата.

Джеймс наниза 19 точки за Изтока, демонстрирайки доста лош процент при стрелбата. Най-резултатен в двубоя беше Кевин Дюрант от Оклахома Тъндър с 30 точки, а Кармело Антъни добави 26 точки.

Двубоят в Хюстън беше посетен от величия като Хакийм Олайджуон и Яо Мин, които неведнъж са изправяли на крака местната публика.  

Мачът на звездите този път бе с дори по-специален заряд, защото съвпадна с 50-годишния юбилей на легендата Майкъл Джордан.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА