Last news in Fakti

14 Юли, 2021 14:32 1 449 2

UEFA EURO 2020 Матеус: Английските фенове си заслужиха травмата от загубата с дузпи на финала

  • лотар матеус-
  • англия-
  • евро 2020

Той смята, че поведението на привържениците през целия турнир е било непристойно

UEFA EURO 2020 Матеус: Английските фенове си заслужиха травмата от загубата с дузпи на финала - 1
Снимка: БГНЕС

Английските фенове си заслужиха травмата от загубата с дузпи срещу Италия на финала на Европейското първенство по футбол, категоричен е бившият германски национал Лотар Матеус. Той смята, че поведението на привържениците през целия турнир е било непристойно.

"Английските фенове се държаха отвратително с момиченцето с тениска на Германия, освиркваха чужди национални химни, заслепиха датския вратар Каспер Шмайхел с лазер и се класираха на финал със симулация на Рахийм Стърлинг. Добавете към това расизма към собствените им играчи след финала. Мили англичани, това се нарича неспортсменско поведение, на което не знаехме, че сте способни. Надявам се и никога повече да не го видим", заяви бившият селекционер на България за Шпорт Билд.

"Съжалявам за футболистите, но феновете си заслужиха загубата с дузпи и травмата от нея", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    21 1 Отговор
    съгласен, на 100%.
    но и германия си заслужи резила, за съжаление. не трябваше да тръгват за това първенство с дедо им льов, той се доказа като несъстоятелен още в масква.
  • 2 ТВзрител

    0 0 Отговор
    Приятно е да гледаш как бият с палки по главите футболни ултраси, а когато това са англичани, удоволствието е пълно.