Last news in Fakti

15 Юли, 2021 14:33 1 396 3

Матей Казийски се завърна в Тренто

  • волейбол-
  • тренто-
  • завръщане-
  • казийски

Българският волейболист е пак в тима, с който спечели 14 трофея

Матей Казийски се завърна в Тренто - 1
Снимка: БГНЕС

Българският волейболист Матей Казийски отново е играч на Трентино Волей. Казийски, който е изиграл 171 мача с екипа на националния отбор на България, се завръща в клуба, с който спечели 14 трофея.

36-годишният Матей Казийски се завръща в Тренто, след като за последно игра за трентинци през 2016 година. Посрещачът е изиграл с екипа на Тренто 334 мача и е реализирал 4945 точки.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SH BG

    10 1 Отговор
    Императора е велик...!!!
  • 2 Беклемето

    4 11 Отговор
    Матей завинаги си спечели прозвището "ренегат" след като отказа да играе за България. Та сега ако ще и на Марс да отиде, няма на кого да му пука за него. Величие, затворено във вакуум. Не ни занимавайте повече с него, бита карта е, без ценности и морал.
  • 3 Фен

    0 0 Отговор
    "българският волейболист", или 'бившия' за по правилно, аз лично го разбирам човека, с такъв национал да дойде и да играе който иска, нв виждам оправия скоро, в най- трагично положение са нещата...