Last news in Fakti

15 Юли, 2021 20:58 967 1

Борусия Дортмунд не е получавал официална оферта от Челси за Ерлинг Холанд

  • ерлинг холанд-
  • борусия дортмунд-
  • челси-
  • футбол

Били са проведени само неформални разговори и позицията на „жълто-черните“ си остава същата

Борусия Дортмунд не е получавал официална оферта от Челси за Ерлинг Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Борусия Дортмунд все още не е получавал официална оферта от страна на Челси за нападателя Ерлинг Холанд, твърди „Sport1“. Според изданието са били проведени само неформални разговори и позицията на „жълто-черните“ си остава същата: те искат да запазят своята голяма звезда и за следващия сезон, след като Джейдън Санчо беше продаден на Манчестър Юнайтед.

По-рано „Sky Germany“ съобщи, че Челси неофициално е предложил бартер, който би пратил Тами Ейбрахам или Калъм Хъдсън-Одой на „Сигнал Идуна Парк“ плюс пари в брой в замяна на Холанд.

Смята се обаче, че от Борусия биха се съгласили да продадат норвежкия национал само при оферта от 150 милиона паунда (175 милиона евро).

Ако Холанд остане при "вестфалци" и през новата кампания, то през следващото лято се очаква да се разрази истинска битка за неговия подпис. Смята се той има откупна клауза в договора на стойност от 75 милиона евро, която става активна след 12 месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЖОН

    1 1 Отговор
    не виждат ли че този е абсолютен атуист челси го разконспирираха абрамович трудно можеш да го излъжеш норвежците си го знаят и си траят само дортмуд се чудят как се отърват от атуиста