16 Юли, 2021 13:16 822 1

България играе с контрола с Грузия през септември в София

  • ясен петров-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • грузия

На 2 септември „лъвовете“ гостуват на новия европейски шампион Италия във Флоренция, а три дни по-късно приемат Литва на родна земя

България играе с контрола с Грузия през септември в София - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национален отбор ще посрещне Грузия в приятелски двубой на 8 септември от 19.30 часа. Мачът ще се състои на ст. „Васил Левски“ в София и ще е част от септемврийската сесия на представителния ни тим, включваща и два официални мача от световните квалификации.

Както е известно, на 2 септември „лъвовете“ гостуват на новия европейски шампион Италия във Флоренция, а три дни по-късно приемат Литва на родна земя.

Срещата с Грузия ще е четвъртата проверка на селекцията на Ясен Петров през 2021 г. след мачовете със Словакия, Русия и Франция. На 11 ноември нашите гостуват в Одеса за приятелски двубой срещу четвъртфиналиста от Евро 2020 Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясен Пакпадналов

    0 0 Отговор
    Кои ли не ни се изредиха вече