Last news in Fakti

19 Юли, 2021 01:00 1 304 1

Спалети: Сигурен съм, че Инсиние и Кулибали ще останат в Наполи

  • спалети-
  • инсиние-
  • кулибали-
  • оставане-
  • сигурност-
  • наполи

"Играчи като тях не се заменят толкова лесно", заяви новият наставник на неаполитанци

Спалети: Сигурен съм, че Инсиние и Кулибали ще останат в Наполи - 1
Снимка: БГНЕС

Новият старши треньор на Наполи Лучано Спалети се надява, че звездите Лоренцо Инсиние и Калиду Кулибали ще остана в тима и през следващия сезон.

"Вече проведох един разговор с Лоренцо по телефона и той говореше точно по начина, по който си представям един капитан да прави това. Проблем с контракта му има само според вас в медиите. Ще изчакаме той да се завърне след Европейското, ще говори с президента и съм уверен, че след това всичко ще бъде изчистено", каза Спалети.

"Кулибали е един от вицекапитаните на този отбор. Доколкото ми е известно, той ще остане в Наполи. Играч като него не се заменя лесно. Всички в отбора го уважават, а той е от тези, които говорят на терена. Всички уважават приноса му в съблекалнята", допълни още бившият наставник на Рома и Интер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лучано Спагети 🍝

    1 0 Отговор
    Аз пък си мисля, че вече не им се ядат спагети и жабешки бутчета, затова ще ходят в Европа.