20 Юли, 2021 13:40 2 959 5

Обясниха защо извадиха Кешерю от състава на Лудогорец

  • клаудиу кешерю-
  • лудогорец-
  • валдас дамбраускас-
  • мура-
  • шампионска лига

Специалистът говори пред медиите преди заминаването на тима за Словения, където разградчани ще се изправят срещу Мура във втория предварителен кръг от Шампионската лига

Обясниха защо извадиха Кешерю от състава на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас заяви, че решението му да остави нападателя на "зелените" Клаудиу Кешерю извън групата не било лесно.

Специалистът говори пред медиите преди заминаването на тима за Словения, където разградчани ще се изправят срещу Мура във втория предварителен кръг от Шампионската лига.

"Мисля, че предишния сезон не можехме да поддържаме това ниво, което достигнахме в момента. Наистина е добре да имаме известна стабилност, резултати и добро представяне.

Имаме голяма група от играчи, а можем да картотекираме само 25 играчи за Шампионска лига, тъй като има лимит. Не беше лесно решение, знаете какъв е приносът на Кешерю за клуба и какъв играч е той, но сега трябва да взема най-доброто решение и да намеря правилния баланс за всяка позиция.

Нуждаем се от футболисти, които са на най-високо ниво. Това се отнася и за защитата, и за халфовата линия, и за атаката. Избрахме състава, който е в най-добра форма и с който да спечелим и двете срещи", каза Дамбраускас.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лудите орли

    7 1 Отговор
    Браво Дамб , абсолютно правилно решение , ти се мъчиш орлите да играят по-бързо и комбинативно , а Кешерю , евала за всичко , но е трътлест и бавен. Няма как да стане.
  • 2 Фен

    8 0 Отговор
    Така е Кешерю е бавен но има усет към гола и може да реши мач. Това че Дамба има избор е добре. Ще има добри играчи и за първенството.

    Коментиран от #3

  • 3 768

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Фен":

    Дано Ихинио се възстанови , това е нападателят!!!
  • 4 Здрасти

    4 1 Отговор
    На Кешеру му е минало вече времето, а колкото е вкарвал, толкова е и пропускал, не че усет, просто стреля по често към вратата, но пък отдавна е проучен от всички европейски отбори и напоследък просто пилее топките
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 3 Отговор
    утре мача е 0:0...Двата отбора са много равностойни!