Last news in Fakti

20 Юли, 2021 18:45 2 102 3

ПСЖ трябва да плати около 50 милиона евро, ако иска да вземе Погба

  • псж-
  • погба-
  • манчестър юнайтед-
  • цена-
  • чистка

Парижани ще трябва да направят сериозна чистка, ако искат да си осигурят услугите на халфа на Манчестър Юнайтед

ПСЖ трябва да плати около 50 милиона евро, ако иска да вземе Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен прави забележителни трансфери през това лято, като следващата цел на парижани е халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Според информация на френското издание „L'Equipe“, ПСЖ има сериозен интерес към французина, макар че ще трябва да направи сериозна чистка в състава, преди да си осигури подписа на световния шампион от 2018.

Към момента в състава на ПСЖ има 38 футболиста, 10 от които са вратари и със сигурност ще трябва да продават. Най-сериозно спрягани за напускане са Тило Керер, Пабло Сарабия, Серхио Рико, Левин Курзава, Андер Ерера, Рафиня и Алфонс Ареола.

Според „L'Equipe“, цената, която трябва да плати ПСЖ, ако иска да си осигури услугите на Погба, е около 50 милиона евро. Полузащитникът има договор с Манчестър Юнайтед до 2022, но изглежда не възнамерява да го преподпише. Желанието на Погба е да играе в Париж и да е поредното голямо име в селекцията на ПСЖ след Ашраф, Вайналдум, Рамос и Донарума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АПАРТЕЙД

    4 0 Отговор
    Много е скочила цената на старите неGри
  • 2 въпросче

    0 1 Отговор
    И за какъв дедов му е Погба?
  • 3 влък

    0 0 Отговор
    Как за какъв? Ми ,да потъмнее още.