Last news in Fakti

21 Юли, 2021 16:43 2 127 1

Казийски: Мечтано начало за мен в Тренто

  • тренто-
  • верона-
  • стойчев-
  • казийски-
  • мечта-
  • начало-
  • волейбол

Тимът на волейболната ни звезда ще се изправи срещу Верона, чийто треньор е Радостин Стойчев

Казийски: Мечтано начало за мен в Тренто - 1
Снимка: БГНЕС

Българската волейболна звезда Матей Казийски коментира жребия в италианската Суперлига. Матей Казийски, който премина в Итас Трентино Волей (Тренто) ще се изправи срещу Радостин Стойчев, с който спечелиха заедно 15 трофея с тима на Тренто, още в първия кръг на волейболната Суперлига на Италия.

Тренто на Казийски е домакин на Верона Волей, който е воден от Радостин Стойчев, а в тима играе и национала Аспарух Аспарухов, на 10 октомври в мач от 1-ия кръг.

"За начало на сезона, честно казано, не можах да поискам нищо по-добро: Мач директно срещу Верона ще ме успокои, защото ще имам много познати лица около себе си, както в моята, така и в половината на противника“, заяви Матей Казийски, който до миналия сезон игра за Верона. „Стартът ни със сигурност ще бъде предизвикателен, но по тази причина си представям, че е много стимулиращ. Ще трябва да се подготвим добре, за да можем да бъдем агресивни и готови веднага, като вземем предвид разчитаме, че в рамките на 8 дни ще изиграем полуфинала на Суперкупата и след това ще се изправим срещу шампиона Кучине Лубе (Чивитанова). Надяваме се да започнем с успех“, добави №1 в Тренто.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бравос

    0 0 Отговор
    Матейчо..Матейчо...и ти си един п.тю като Барби....бягате от националния като мишки....а и оня къдравия г.й Дришо.....и 3мата да ва клатят яки черни нацепени буздугани.....