22 Юли, 2021 01:00 1 366 0

Уест Хем няма да има нови собственици

  • уест хем-
  • собственост-
  • оферта-
  • отказ-
  • продажба

Дейвид Съливан и Дейвид Голд са отхвърлили оферта за продажба на клуба

Уест Хем няма да има нови собственици - 1
Снимка: БГНЕС

Настоящите мажоритарни собственици на Уест Хем Дейвид Съливан и Дейвид Голд са отхвърлили оферта за продажба на клуба. Предложението за откупуване е било отправено от бившия изпълнителен директор на Куинс Парк Рейнджърс Филип Биърд. Уест Хем често се сблъсква с нови потенциални купувачи, но собствениците на клуба отказват предложените оферти.

Предложението на Филип Биърд е било неофициално, но Дейвид Съливан и Дейвид Голд са го отхвърлили. Офертата е била неясна и не е била в интерес нито на клуба, нито на неговите привърженици и акционери. Съливан и Голд са собственици на Уест Хем от 2010 г. Те не искат да продават клуба и биха обмислили оферта само ако потенциалният купувач има финансовите възможности да издигне клуба до следващото ниво.

По информация на „Sky Sports“ последното предложение е било по-скоро като имотна сделка, а не футболна. Нямало ясни планове за бъдещето на отбора и трансферната политика.

Съливан и Голд често получават оферти от потенциални купувачи, но голяма част от тях нямат необходимите средства, нито опит във футбола.

Първата среща на Уест Хем от предстоящия сезон ще е с Нюкасъл на 15 август. След това на „чуковете“ им предстоят две поредни домакинства срещу Лестър и Кристъл Палас. На 23 октомври ще се изправят срещу Тотнъм, а на 4 декември им предстои и домакинство срещу Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА