Last news in Fakti

21 Юли, 2021 16:59 2 628 15

Любо Пенев: Хора от ЦСКА работят срещу клуба

  • пенев-
  • скандали-
  • саботаж-
  • журналисти-
  • динчев-
  • уволнение-
  • цска-
  • лиепая-
  • лига на конференциите

"Това, което се публикува, според мен е целенасочено и е ориентирано към съблекалнята, така че да се повлияе на някой футболист и той да не играе на 100%", заяви наставникът на ЦСКА

Любо Пенев: Хора от ЦСКА работят срещу клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде традиционната пресконференция преди утрешния двубой с Лиепая от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Наставникът на „армейците“ заяви, че е успял за краткото време след загубата с 0:4 от Лудогорец за Суперкупата да вдигне своите футболисти. Любо Пенев разкри също, че според наблюденията му хора от ЦСКА работят срещу клуба. Той имаше предвид някои от появилите се медийни спекулации през последните няколко дни.

"Отборът е вдигнат след мача за Суперкупата и тренира много добре с голямо настроение. Очаква се с нетърпение утрешния двубой за Европа. Всяка една тренировка за нас е важна. Днес в 19:00 часа имаме още една тренировка. До началото на мача остават почти два дни. Не искам да казвам кой ще е на линия и кой не. Стремим се всички, които е възможно да вземат участие, да са на линия“, започна Пенев.

"Стигна ми времето да поправим грешките. Ние играхме слабо срещу Лудогорец. Това е факт и е време да коригираме грешките си“, добави той.

"Не е невъзможно да има промени в стартовия състав, искам да мине днешната тренировка. До утрешния мач има много време. Не мисля, че трябва да коментирам публично от какво трябва да се пази ЦСКА. Не е редно. Както аз чета чуждата преса, сигурен съм че и противникът чете нашата. Ние никога не трябва да подценяваме нито един съперник - силен, слаб, няма значение“.

"Аз работя много спокойно и без напрежение. Аз съм със силна психика. Каквото и да се пише за, мен не ми влияе. Пишат се простотии от хора, които не ме познават. Това, което се публикува, според мен е целенасочено и е ориентирано към съблекалнята, така че да се повлияе на някой футболист и той да не играе на 100%. На 4-5 дена излизат различни статии по повод промени в нашия щаб“, заяви треньорът на ЦСКА.

"Искам ясно и точно да кажа, че Кирил Динчев, един от помощник треньорите, ми се обади преди 10 дена и каза, че иска да напусне. Няма проблем, казах му да дойде и да си вземе довиждане с футболистите. Ние продължаваме да работим. Аз съм треньор и се занимавам с това да тренирам футболистите. Нямам правомощията да уволнявам, който и да е в клуба. Това е истината. Пожелахме си успех. Не мога да накарам абсолютно никой да работи с мен на сила. Да сме живи и здрави, продължаваме напред“.

"Не знам кой с кого е добър или лош приятел. Не е моя работа. Прави впечатление също така в една от тези истории, които се публикуват, какви тренировки сме правили и по какъв начин сме ги правили. Това е информация, филтрирана към определени журналисти, от хора, които работят в ЦСКА, получават заплати в ЦСКА, но работят срещу клуба и само и единствено в свой личен интерес. Това е моето заключение. Този или тези, които изнасят тази информация не са от ЦСКА. Коментарът по упражненията искам да кажа, че първо не разбират, второ целта им е да няма спокойствие в съблекалнята“, разкри Любослав Пенев.

"Чувствам всеки ден подкрепата. Всеки ден се срещам с част от ръководството. Прекалено много се заговори, че уволнявам. Един път завинаги трябва да сме наясно, че между нас не може да се случват такива неща. Всеки в ЦСКА трябва да работи за каузата в ЦСКА. Трябва да приключим с интригите и да сме честни. Моето мнение е, че ЦСКА е над всички. Всеки да си прави сметката.“

"И преди съм споделял, че не се притеснявам кога играем като домакини и кога като гости. Отборът се подготвя и за двата варианта. Отборът е перфектно подготвен физически. Ако искате, ще вляза в една лека подробност. Ще ви дам статистиката от уредите, които носим. Мачът с Лудогорец, втория полуфинал миналата година, нашият отбор изтича сред 8.152 километра. Онзи ден нашият отбор пробяга 8.155 километра. За мен въпросът е в каква посока тичаме – как и колко. Това е темата“.

"Евентуално, може би не искам да коментирам. Евентуално и може би не са подходящи. Когато нещо се случи, тогава ще го коментираме. Антов и Кох са футболисти на ЦСКА. За утре аз разчитам на единия от двамата, другият е контузен. Виждам добре отбора. Не искам да свързвам нашата подготовка с мача преди няколко дни“.

"Харесва ми ,че УЕФА махна правилото за гол на чужд терен. Бисмарк Чарлс не е готов за 90 минути. Има стара контузия от 1 или 2 години, която ще забави включването му към състава. Искам да се възстанови напълно. Има травми, с които можеш да играеш, има травми като неговата, които трябва да се възстановиш напълно“, завърши специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧервенКаскет

    15 9 Отговор
    скоро ще те издухат, чорба проста

    Коментиран от #13

  • 2 Помак от микре

    11 6 Отговор
    Едномъдият се презастрахова преди поредната загуба на клонингите со тире анадамо ли
  • 3 Лост

    5 4 Отговор
    И на какъв език го четат чужденците?
  • 4 Левскар

    11 4 Отговор
    Любо добър треньор си ама устата ти много голяма. Обери ги малко тези емоции и си гледай мача.
  • 5 ПЕЕВ

    10 4 Отговор
    СКОРО ЩЕ ГО ИЗГОНЯТ С КАМЪНИ ЧИЧОВОТО.
  • 6 Здрасти

    3 2 Отговор
    Незнам що го мразят левскарите. Вижте колко човешки си коментира. Динчев сам си е тръгнал. И нищо чудно. Колко треньори "насадиха" тези футбалеркини с интригите си, то не бяха Акрапович, Белчев, Ел Маестро. Всеки път, преди да гонят треньор, почват две седмици по-рано интригантските статии. И мен ме хвана яд по едно време на Пенев, като си обра набързо багажа, когато Ботев Пд направо фалира, ала по човек е от тези вносни златотърсачи, които и мързеливи се оказаха. Може би ги е хванало яд на него, защото за първи път от доста време се привлякоха и българчета, явно е мислел лека-полека да ги разкара. И не забравяйте, че в Латвия знаят руски, затова не питайте на кой език четат.

    Коментиран от #8, #10

  • 7 мисира

    9 2 Отговор
    На некадърната ракета наречена "пенеф"космоса и пречи.
  • 8 Лост

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Здрасти":

    Имам впредвид:-Това което е написано в пресата е да повлияе на някой футболист.Не говоря за латвийците.

    Коментиран от #11

  • 9 Литекс Ловеч

    7 1 Отговор
    Този смешник още след първия мач,когато цска 1948 ги обърне е пътник
  • 10 Левскар

    12 1 Отговор

    До коментар #6 от "Здрасти":

    Аз съм Левскар и не го мразя а го съжалявам.Пълен нещастник както в личен план така и в професионален(като треньор).Нямам си на идея от къде има самочуствие след като дължи 2 милиона на държавата от кредити и се прави на беден,като заплатата му се праща в чужбина,за да не му я вземат.Този цървул не може да има цял живот нито собствен автомобил или колело, нито собствен апартамент.В професионален план пълна нула.От литекс го гониха,от цска го гониха(преди да фалира) и сега ще го изгонят и от Франкенщайн-въпрос на време.
  • 11 О, четат, четат

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Лост":

    щом правят интриги, обезателно четат. Най-малкото някои от тях имат и агенти българи. Достатъчно е само един от тях да разбере. А и по принцип мързеливите хора са любопитковци. Утре ще му направят мръсно на чичовото.
  • 12 Бай онзи

    3 0 Отговор
    Реви плачи чичовото така се прави
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Яж Яж Яж

    4 0 Отговор
    Чичовото дете лапа до Maдeтe. 4 /четворка/ Чибапчета. :)))
  • 15 мечо

    0 0 Отговор
    тус е жалку протеже