22 Юли, 2021 09:51 1 699 2

Ръководството на ЦСКА: Огромна и безрезервна подкрепа към Любо Пенев

  • любослав пенев-
  • цска-
  • футбол

Доброжелателите“ ни обаче не мислят така - ровят, лъжат, фантазират, интригантстват…

Ръководството на ЦСКА: Огромна и безрезервна подкрепа към Любо Пенев - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА изрази безрезервна подкрепа към старши треньора на тима Любослав Пенев. "Червените" сториха това с официална позиция, която бе публикувана в интернет страницата на клуба.

Армейци,

Собствениците на клуба, цялото оперативно и техническо ръководство, както и всички служители, работещи и милеещи за армейската кауза, искаме да изразим своята огромна и безрезервна подкрепа към старши треньора на тима Любослав Пенев. Всички ние, нито за миг не сме се съмнявали, че легенда, харизматична и авторитетна личност като него са правилният избор да бъде начело на ЦСКА.

‚Доброжелателите“ ни обаче не мислят така. Ровят, лъжат, фантазират, интригантстват… Прекалено са малки и нищожни за да им обръщаме специално внимание. Категорично заявяваме позицията си, че сме зад Любо Пенев и силно вярваме, че с роден победител като него начело най-доброто за клуба ни тепърва предстои.

Вчера Пенев заяви: "Хора в ЦСКА взимат заплати, но работят срещу клуба! Целта е да няма спокойствие". Бившият голмайстор стори това на пресконференцията преди мача от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу тима на Лиепая от Латвия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    2 0 Отговор
    Змиите там ги има и постоянно си съскат,така че предстои да видим,кой крив кой прав....
  • 2 Следовател

    0 0 Отговор
    Сигурно говядята, БФС и световната Мирко&Морко TV са виновни …