22 Юли, 2021 10:09 2 270 3

Нападател скъса с Левски заради неизплатени заплати

  • илия димитров-
  • левски-
  • бфс-
  • неизплатени заплати

БФС оповести прекратяването на договора му със „сините“ по вина на клуба

Нападател скъса с Левски заради неизплатени заплати - 1
Снимка: БГНЕС

Юношата Илия Димитров вече официално не е част от Левски, след като Спортно-техническата комисия към БФС оповести прекратяването на договора му със „сините“ по вина на клуба.

Освен това, от централата пренасрочиха 3 мача от новия сезон във Втора лига.

Ето и всички решения на СТК към БФС от днес, сряда, 21 юли 2021 година:

СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК „Левски“ Сф на Илия Илия Асенов Димитров –състезател по футбол, считано от 19.07.2021 година.

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС.

Срещата от I – ви кръг на Втора професионална футболна лига между отборите на ФК „Созопол“ – ПФК „Добруджа“ Дч, ще се играе по програма на 24.07/събота/2021 г от 19.00 часа, вместо от 20.00 часа.

Срещата от III – ти кръг на Втора професионална футболна лига между отборите на ФК „Созопол“ – ПФК „Лудогорец 1945“ 2 Рз , ще се играе по програма на 04.08/сряда/2021 г от 19.00 часа, вместо от 20.00 часа.

Срещата от V – ти кръг на Втора професионална футболна лига между отборите на ФК „Созопол“ – ФК „Септември“ Симитли , ще се играе по програма на 14.08/събота/2021 г от 19.00 часа, вместо от 20.00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батето

    1 1 Отговор
    Отървал се е от тия боклуци.
  • 2 вили

    2 0 Отговор
    ОСВОБОДИЛ СЕ Е ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО БРАВО НА МОМЧЕТО
  • 3 Съдията Дред

    0 0 Отговор
    Намерил си е нов клуб, затова бяга. Иначе щеше да се натиска