Last news in Fakti

22 Юли, 2021 13:52 1 456 1

Скандали тресат Апоел Беер Шева преди мача с Арда

  • апоел беер шева-
  • арда-
  • лига на конференциите-
  • маруан каба

Ръководството на „червените“ от пустинята Негев побесняло и го заплашило с дисциплинарно уволнение

Скандали тресат Апоел Беер Шева преди мача с Арда - 1
Снимка: arda.bg

Сериозен проблем се стовари върху Апоел Беер Шева в часовете преди двубоя с Арда. Халфът Маруан Каба, който е контузен, отказа да пътува за България, въпреки че имаше запазено място в чартъра. Първоначално се смяташе, че причината затова е контузията му, но се оказа друго. Каба си уреджал трансфер в Бней Сахин и поискал да разтрогне, след като върне две заплати.

Ръководството на „червените“ от пустинята Негев побесняло и го заплашило с дисциплинарно уволнение. Този казус ще се разплита тепърва, след като Апоел Беер Шева се прибере в Израел. За целта агентът на Каба е привикан за разговор с един от директорите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е па

    0 0 Отговор
    Нищо успокояващо няма в това. Оказва се, че това е един много дисциплиниран и отговорен тим, в който сомалийски номера нямат място. Затова са и "евробойци", докато другият еврейски тим няма особени успехи.