Last news in Fakti

22 Юли, 2021 13:34 1 700 0

Али Соу получи златен медал от ЦСКА

  • али соу-
  • медал-
  • цска-
  • купа на българия

Гамбиецът качи няколко кратки видеоклипа в личния си Instagram, в които разкри емоциите от получената пратка

Али Соу получи златен медал от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС


Бившият нападател на ЦСКА Али Соу получи златен медал от спечелената Купа на България и лимитирана тениска с надпис "Купата е наша". Гамбиецът качи няколко кратки видеоклипа в личния си Instagram, в които разкри емоциите от получената пратка. Той се отблагодари на ЦСКА за жеста.

Соу не взе участие в решителните сблъсъци в турнира за Купата, защото вече беше в Русия. На финала ЦСКА победи Арда с минималното 1:0.

Все пак гамбийският футболист игра срещу Ботев (Ихтиман) в 1/16-финалната фаза, като тогава вкара един от головете за успеха с 5:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА