22 Юли, 2021 14:09 1 888 3

Цвети Пиронкова попадна в основната схема на US Open

  • цветана пиронкова-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • us open

Със своята 103-а позиция Пиронкова ще има възможността да започне от първи кръг вместо да преминава квалификации

Цвети Пиронкова попадна в основната схема на US Open - 1
Снимка: БГНЕС

Цветана Пиронкова попадна в основната схема на US Open. Организаторите на последния за годината турнир от Големия шлем обявиха предварителния списък с участнички и от него стана ясно, че ракета №1 на България е предпоследната, която попадна в турнира на база на мястото си в ранглистата.

Със своята 103-а позиция Пиронкова ще има възможността да започне от първи кръг вместо да преминава квалификации - нещо, което и се налагаше в повечето "мейджър" турнири след завръщането и в игра след тригодишна пауза заради майчинство.

Именно в Ню Йорк през миналата година бе голямото завръщане на пловдивчанката. Тогава нейният защитен ранкинг бе достатъчен за място в схемата. Там тя победи Людмила Самсонова, Гарбине Мугуруса, Дона Векич и Ализе Корне преди на четвъртфинал да отстъпи на Серина Уилямс.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давай

    4 0 Отговор
    Цвети, с теб сме!
  • 2 top

    1 0 Отговор
    Цвети голямаси .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.