22 Юли, 2021 17:58 1 807 1

Заразените с коронавирус в Специя са вече 15

  • специя-
  • христов-
  • брой-
  • заразени-
  • коронавирус

Бройката на заразените в тима на Петко Христов непрекъснато расте

Заразените с коронавирус в Специя са вече 15 - 1
Снимка: БГНЕС

Заразените с COVID-19 в Специя вече са 15, след като още четирима членове на първия отбор и на треньорския щаб са с положителни тестове. Преди няколко дни италианският клуб съобщи за заразени, но сега бройката е нараснала.

В елитния тим до миналия сезон игра българският нападател Андрей Гълъбинов, който напусна. Отскоро в Специя е друг наш национал – защитникът Петко Христов.

"Поставихме първата доза от ваксината, но двама играчи не пожелаха да се ваксинират, тъй като смятат, че имат антитела. След това имаше малко случаи, които се увеличиха. За щастие всички момчета се чувстват добре", казаха от клуба.

Специя, който е собственост на американски инвеститор, е със забрана за трансфери през следващите две години заради неправомерно привличане на младежи от Африка.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Како стаа бе

    1 0 Отговор
    па болни ле има? Ъ? Ваксинирани имало викаш? Мчи шо ходите на игрите тогава? Ааааа, та да кажат после: - На`л ви бяхме олабили?! А са сички марш кочинките дорде ний ви кажем! Да са научити да слушати кат ви са рече веднъж!