Last news in Fakti

22 Юли, 2021 19:45 1 954 1

Байерн Мюнхен въведе таван на заплатите

  • байерн мюнхен-
  • таван-
  • заплати-
  • въведение-
  • левандовски

 От германския клуб са направили скала за заплащане, която е разделена на четири групи

Байерн Мюнхен въведе таван на заплатите - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен винаги се е стремял да не харчи баснословни суми за трансфери, дори и във времената преди COVID-19 и това става ясно от факта, че нито един играч в клуба не получава заплата над 20 милиона евро годишно. От германския клуб са направили скала за заплащане, която е разделена на четири групи.

Според вестник Bild Роберт Левандовски е единственият играч, който ще получава максималната сума от 20 млн. евро.

В Група 1 попадат тези, които печелят между 15 и 20 милиона евро. В нея влизат Роберт Левандовски, Мануел Нойер, Томас Мюлер и Лирой Сане. Йозуа Кимих ще премине в тази група, след като поднови договора си. Същото важи и за Леон Горетцка и Кингсли Коман, ако преподпишат контрактите си с клуба..

Група 2, която варира от 10 до 15 милиона евро годишно, включва Кимих, Коман и Серж Гнабри.

В Група 3, се намират тези, които печелят между 5 и 10 милиона евро. Там са Никлас Зюле и Горетцка, който води преговори с Байерн за подобряване и удължаване на договора си.

В последната група са играчите със заплати до пет милиона евро годишно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Made in BG

    5 0 Отговор
    АЗ не бих ги ангажирал с нищо да ми плащат заплатата от последната група 😀😀😀! Ей,заради такива харчове в някой сфери светът изпада от време на време в икономически кризи😄😄😄