Last news in Fakti

23 Юли, 2021 12:32 1 318 1

Варан пристигна на базата на Реал Мадрид, но е близо до трансфер в Манчестър Юнайтед

  • рафаел варан-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • ла лига

Варан навлиза в последната година от договора си с кралския клуб и вече показа на ръководството, че не иска да подписва нов

Варан пристигна на базата на Реал Мадрид, но е близо до трансфер в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Френският национал Рафаел Варан пристигна тази сутрин на клубната база на Реал Мадрид, за да започне подготовка за новия сезон. Досега той беше във ваканция заради участието си на Европейското първенство.

Защитникът обаче може и да не се задържи много в Испания, защото е близо до трансфер в Манчестър Юнайтед. Според информациите сделката е почти завършена.

Варан навлиза в последната година от договора си с кралския клуб и вече показа на ръководството, че не иска да подписва нов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    1 0 Отговор
    Кой го интересува неизвестния топкаджия къде ще гони топката?