23 Юли, 2021 19:58 3 959 4

Кошмарите за Бекъм и Интер Маями продължават

  • кошмар-
  • бекъм-
  • инвестиция-
  • интер маями-
  • невил

В последните си шест мача тимът е отбелязал един гол и е допуснал 13

Кошмарите за Бекъм и Интер Маями продължават - 1
Снимка: БГНЕС

Проектът на Дейвид Бекъм Интер Маями започва да се превръща в кошмар. Отборът без съмнение е най-слабият в американската Мейджър Лийг Сокър. Той е на дъното на Източната конференция след най-тежката загуба в кратката си история. Маями отстъпи с 0:5 на Ню Ингланд, а поражението бе шесто поредно.

В последните си шест мача тимът е отбелязал един гол и е допуснал 13. Трагичното представяне на отбора от Флорида е въпреки наличието на играчи като бившия нападател на Реал Мадрид и Ювентус Гонсало Игуаин, който при смяната си в 80-ата минута бе освиркан от феновете, и световния шампион с Франция Блес Матюиди.

Това е едва втори сезон в историята на клуба, но на този етап амбициите на Бекъм, който е инвестирал 40 милиона долара лични пари, изглеждат далеч от осъществяване, а проблемите не са само на терена. През май МЛС глоби Маями с 2 милиона долара за неправомерно регистриране на Матюиди.

Големи надежди бяха възлагани на привлечения за треньор Фил Невил. Бившият съотборник на Бекъм трябваше да превърне тима поне в конкурентноспособен, но след последния мач трябваше да се извинява на феновете, тъй като отборът му губеше с 0:4 на почивката.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В.Г.З.

    6 0 Отговор
    Туй пък се нашарило като тапет!!!
  • 2 Алтер

    7 0 Отговор
    Какъв е тоя измислен отбор, ами той е като Бекъма, измислен футболист, какъвто беше като играч.
  • 3 БФС

    0 0 Отговор
    Ми тоЯ, к’во очакваше!?!?!? Да спечели ГАЛАКТИЧЕСКАТА купа ли??? онеЯ двамата да не се състезават, кой да му направи рейса да ги закара на финала на Марс!!! ше е на стадиона на третиЯ теслар “визионер”!!!
  • 4 бейкън

    0 0 Отговор
    по-важното е добре да пере