Last news in Fakti

24 Юли, 2021 09:31 2 327 10

Левски гледа нападател в Люксембург, 500 грама стоят между Ники Михайлов и "сините"

  • левски-
  • живко миланов-
  • николай михайлов-
  • адел бетайеб

Най-вероятната цел на Левски е тунизиецът Адел Бетайеб

Левски гледа нападател в Люксембург, 500 грама стоят между Ники Михайлов и "сините" - 1
Снимка: БГНЕС


Треньорът на Левски Живко Миланов е пътувал до Люксембург в четвъртък вечерта, за да гледа на живо играч, който е набелязан за лятната селекция на „сините“. Младият треньор е бил на стадиона на Дюделанж за мача от Лига на конференциите с ирландския Бохемианс. Домакините загубиха с 0:1, а най-вероятната цел на Левски е тунизиецът Адел Бетайеб, съобщава „Мач Телеграф“.

Той е нападател и през миналия сезон има 17 гола в 24 мача. Роденият във Франция футболист е на 24 години и е висок 184 см. Юноша е на Анже.

В същото време вратарят Николай Михайлов има условие от Наско Сираков да свали килограми, преди да подпише. Той тренира усилено и му остават само 500 грама, за да достигне до теглото, при което ще може да подпише нов договор с родния си клуб. Според договорката след това Михайлов ще трябва да продължи да подобрява физическото си състояние и да намалява теглото си, за да може да застане под рамката.

Най-вероятно обаче той ще бъде уреден до днешния двубой със Славия и ще седне на пейката като резерва на 16-годишния Пламен Андреев. Младокът се представи силно в контролите и ще получи шанс да стартира и в новото първенство. Към момента той има само 10 минути в родния елит, които записа през миналия сезон.

От треньорския щаб ще преценяват до последно и дали да пуснат сред 11-те кипъреца Сиелис, който бе представен като ново попълнение преди няколко дни. В атака дилемата е свързана с позицията на Билал Бари. Ако той бъде оставен на фланга, титуляр може да е Валери Божинов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    8 0 Отговор
    500 грама?! Бъзикате се. Ако беше толкова, то това се сваля с 1ч в сауна, Очевидно проблемът не в грамове, а в килограми

    Коментиран от #3, #8

  • 2 Aлфа Вълкът

    12 1 Отговор
    Една клизма и да го взимат!
  • 3 Левскар

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Не проблема е във формата. Не 500 грама 10 килограма може да свалиш за 10 дена това не е проблем и в боините спортове се прави. После обаче всичко се връща. При Михайлов трябва цялостна програма за устойчива форма а не просто да докаже, че може да свали едни килограми. Очевидно договор ще има, въпроса е докога.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Селекция

    5 3 Отговор
    Взимайте още и още ман. га.ли, вашта мам.ица! Сменяйте си името нещастници мизерни и тогава ако ще и 50 не/гри да играят. Но не позорете святото име!
  • 6 НикитУ

    6 0 Отговор
    Е номер едно.
    По дискотеките де...
    С Божинката ще възродят добрите традиции в УевскитУ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост като гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Братчет, най-трудно се свалят грамажите до 1 кг.
    От опит го знам.
    Ако тупан-вратар трябва да тежи 95 кг. Ще се озори до като ги смъкне тези 0,500 кг. Сауната е ден до пладне няма да му помогне.
    Требва си тичане.

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Бай Стою касапина

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост като гост":

    Прав си. А Михайлов сваля пет килограма с едно клякане в тоалетната. И после отново ги добавя. Лесно се пълнее, трудно се слабее. Гадна работа.
  • 10 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост като гост":

    И да не се наплюсква като невидяло на вечеря(всяка вечер след тренировки)! Щото си на люлката! Старо правило : Ако искаш да си като фиданка трябва да научиш къде се+++т гладните!