Last news in Fakti

24 Юли, 2021 19:06 3 998 0

Донарума приел заплата в ПСЖ с 1 милион по-малка от предложението на Милан

  • джанлуиджи донарума-
  • псж-
  • милан-
  • заплата-
  • футбол

Вратарят пристигна във френския клуб като свободен агент, след като контрактът му с “росонерите” изтече

Донарума приел заплата в ПСЖ с 1 милион по-малка от предложението на Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Джанлуиджи Донарума първоначално ще получава по-малко пари в Пари Сен Жермен, отколкото тези, които щеше да взима, ако бе приел предложението на Милан за нов договор, твърди “Екип”. Вратарят пристигна във френския клуб като свободен агент, след като контрактът му с “росонерите” изтече.

В ПСЖ Донарума ще взима 12 милиона евро на сезон, но след данъците той ще получава чисти около 7 милиона. Офертата на Милан, която той отказа, му гарантираше около 8 милиона след данъци. Една от разликите са бонусите, които фигурират в договора му с френския клуб. Ако ги вземе, той може да вземе до 10 милиона евро на година.

“Екип” отбелязва и факта, че в момента заплатата на Донарума е по-ниска от тази на конкурента му за титулярното място Кейлор Навас. Заплащането на един от героите на Италия на Евро 2020 обаче ще нараства през следващите години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА