24 Юли, 2021 23:20 2 868 7

Тежък удар за Левски: Радослав Цонев се контузи срещу Славия

  • радослав цонев-
  • левски-
  • контузия

Първоначалните прегледи показват разтежение в прасеца, но утре ще му бъдат направени изследвания, които ще установят с точност каква е травмата и колко време ще е нужно за възстановяване

Тежък удар за Левски: Радослав Цонев се контузи срещу Славия - 1

Тежък удар застигна Левски в края на първото полувреме на мача със Славия. Пет минути преди почивката капитанът Радослав Цонев се строполи на тревата. Оказа се, чефутболистъ на "сините" е получил травма в прасеца, която не му позволи да продължи участието си в двубоя.

Ради излезе от терена, накуцвайки, а до него беше угриженият му близнак Борислав, който сложи капитанската лента. Първоначалните прегледи показват разтежение в прасеца, но утре ще му бъдат направени изследвания, които ще установят с точност каква е травмата и колко време ще е нужно за възстановяване.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто

    14 3 Отговор
    куци коне. Още Тодор Батков им го каза.
  • 2 Слави ИТН чалга Трифонов

    9 4 Отговор
    Тези близнаци са се родили контузени! Има такива футболисти с постоянни контузии, те намират топъл прием в аматьорския, кварталния футбол и в Левски! Нека честитим на Лески първата от многото загуби (минимум 25) този сезон! Сезонът на ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО !

    Коментиран от #5

  • 3 Тъпу тролче

    1 2 Отговор
    И к'во означава "чефутболистъ"!!!???
  • 4 Така ще е

    4 0 Отговор
    без необходимата физическа подготовка се опитват да направят нещо повече от заспалите си съотборници
  • 5 Просто

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Слави ИТН чалга Трифонов":

    и неетично човече си!!! Най низка проява на олигофренизъм е да се радваш на болката (контузията, болестта и т.н.), на някой! Още повече, че тия момчета играят със сърце, като Антов например ( дано се оправи по бързо и той)!!! Иначе на мен ми е чудно докога Сираков ще се инати !!!??? и меси в рацотата на треньорите - какви са тия 500р. не достигали на Михайлов ( ами да сложи на врата жена си) или Валери Божинов било му минало времето???!!@ може ама като нямаш пари за по-добри ....!!! За мен е голяма грешка че не го пускат в този момент, може спокойно да изиграва по цяло полевреме!!! На Лескарите им липсва опит, млади момчета са!!! Такива са и славистите - браво на тях, така се играе с хъс дано продължат в същия дух, че са малко отборите с преобладаващо млади българи титуляри!!!
  • 6 Фрг

    3 0 Отговор
    Без подготовка без пари без тренер и със футболисти за б група толкоз.всеки трети отбор ще ги бие.разбиха го тоз отбор и толкоз.срам срам.
  • 7 Джеймс

    3 1 Отговор
    Всяко начало е трудно! С юношите е така, ще се сработят и ще изчистят проблемите в линиите. Само подкрепа за младите момчета- такава получаваха на времето Гиби, Наско и Кокала.