Last news in Fakti

25 Юли, 2021 09:32 3 652 26

Венци Стефанов: Левскарите взеха да ни стават абонати, макар че не играха никак лошо

  • венци стефанов-
  • левски-
  • славия-
  • efbet лига

Мачът на "Герена" си беше класическо дерби, с напрежение, с емоция

Венци Стефанов: Левскарите взеха да ни стават абонати, макар че не играха никак лошо - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след победата на "белите" над Левски с 2:1 на стадиона в Сухата река. Босът на най-стария столичен клуб похвали футболистите на Златомир Загорчич и добави, че е останал изненадан от добрата игра на "сините", пише sportal..

"Доволен съм, браво на Заги и момчетата! Левскарите взеха да ни стават абонати, макар че не играха никак лошо. Бориха се здраво и те, изненадаха ме с добрата си игра, има хляб и в техния отбор. Трябва просто да дават шанс на българите, на младите. Винаги младите, които заслужават, трябва да получат своя шанс. Казвам, които заслужават. Не може един млад поп Кръстю да оглави футбола например. Мачът на "Герена" си беше класическо дерби, с напрежение, с емоция. Футболистите на Славия се раздадоха по терена, бихме, така трябва", сподели Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехх, колко жалко е да си говедо!

    21 18 Отговор
    Всеки си прави бъзик с кухорогите евроидиоти...
  • 2 Мим

    17 4 Отговор
    Наско къде си?Как допусна това нещо Венци постоянно да ти се подиграва.Ти невиждаш ли нещата.Вземай сериозни мерки и това до края на първенството да ти е последна загуба,иначе нито един левскар на стадиона....

    Коментиран от #4

  • 3 Sieg

    12 11 Отговор
    Евала бат Венци!!!
  • 4 Ама

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Мим":

    то май Наско е виновен с неговите инатлъци и за Михайлов и за Божинов който може да играе поне едно полевреме и да внесе малко спокойствие на тия млади момчета! Иначе браво на Славия, пък и на левскарите, само така с налагане на млади български играчи ще има прогрес на футбола ни и националния отбор! А не като неговите гробокопачи Лудогорец и ЦСКА!!! Стигнахме дотам да гледаме дерби в което общо да има 2-ма българи, срамота! А и какви успехи някой от сегашните грандове да е достигал полуфинал като Славия и ЦДНА, или четвърт финали .... само класиране в групите и резултата "голяма" радост за народа ако бием Малта, Люксембург, Лихтенщайн и Сан Марино!

    Коментиран от #16

  • 5 Гундий шофьора

    9 9 Отговор
    Кефат говедата

    Коментиран от #11

  • 6 Мимч

    3 3 Отговор
    Смятам ,че тези футболисти не са за Левски,може би за Р.долина К-к ще станат,но за Левски не.Така че се очертават и тая година,както много други,само ядове да берем с тях и оправданията пак,че са млади и тем подобни.Ами те от това ниво на което са повечето няма и да мръднат напред.До 20 ход. си проличава,вече си изграден....
  • 7 Батето

    12 5 Отговор
    Стига с тоя "Левски".Селско отборче пълно с куци коне и пияници.
  • 8 Лост

    3 4 Отговор
    Бат Венци да не го потърси някой друг поп.
  • 9 пффф

    7 7 Отговор
    Тоя мазен тумбак на снимката що не каже нещо за съдийството на мача? Всяко нарушение на Левски беше декорирано с жълт картон.За Славия това не важеше.То затова националния ни отбор е на това дереже,заради такива като тоя мазник на снимката дето не знам вече колко години е в управата на БФС.
  • 10 С Наско пак фиаско !

    15 0 Отговор
    Докога така с тез леви крака ?!
    Кой предаде ЛЕВСКИ ?!
    - Боко Банкянски !!!
    Вън гербаджийските отрепки от ЛЕВСКИ !!!
  • 11 Левски 1914

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гундий шофьора":

    Завинаги САМО Литекс.

    Коментиран от #19

  • 12 Бай Ламби

    4 2 Отговор
    Абе не искаш ти млад поп Кръстю да оглави футбола щот ще ти спре веднага съдийските назначение дет ги редиш.Ако мача го свиреше един нормален съдия друга песен щеше да пееш ти.
  • 13 За Насо се доказа, че не става !

    8 1 Отговор
    С тез бездарни момчета ще берем гайлета !
    Ако така продължава, дъното се задълбава !
    И ще минем в забрава !
  • 14 САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ

    2 3 Отговор
    Не срамете името на Апостола на свободата !
    Че....няма да си намерите място !!!
  • 15 Милен

    1 3 Отговор
    Какъв Левски, каква Славия, какви пет лева!?
    Жалка картинка е да гледаш отбори, съставени от гастарбайтери , за които клубната принадлежност, лоялността към марката нямат никакво значение. Жалко е, че клубове с доказани школи (визирам и други отбори)
    ползват услугите на футболисти, които нямат грам белег на принадлежност. Може да звучи твърде ретро, но за мен тези неща имат значение. Когато поне 80% от футболистите на терена са израснали в София, тогава можем да говорим за столично дерби. Това сега е някаква халтурка.

    Коментиран от #20

  • 16 Aлфа Вълкът

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ама":

    Божинов, Михайлов са позор за българския футбол. Ама дръжте си ги в лефски!

    Коментиран от #22

  • 17 Че си мутра, мутра си

    1 3 Отговор
    Ама тоя път ни бихте. Е имаше сигански изпълнения с преструвки и бавене, имаше. А и несигурни съдия ви опрости 3 картона ама ти ще му платиш допълнително
  • 18 Фен до коментар 10

    2 0 Отговор
    ЛЕВСКИ го предаде поп Кръстьо , а ФК Левски го предадоха феновете - имахте бюджет от 20 мил . Но разни арменчета и фенчета застанаха зад Делянчо.
  • 19 Бай Стою касапина

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Левски 1914":

    Алоо,хапчетата!Време е за обедната доза. Да не ги пропуснеш.
  • 20 Ха-Хо

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Милен":

    Ти чуваш ли се какви ги дрънкаш? То в България не останаха футболисти и се внадят от къде ли не, нашият иска 80% да били израстнали в София. Сигурно и от конкретен квартал трябва да са?!?
    Една шепа народ останахме, но разни комплексари продължават да се делят на столица и провинция поради липса на други индивидуално придобити качества.

    Коментиран от #26

  • 21 Sieg

    2 0 Отговор
    И Левски И ЦСКА са зле в момента с високо платени маймуни чужденци. Не е расизъм да кажеш, че не стават. Такива качества си имат и нашите.
  • 22 Да ама не

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Aлфа Вълкът":

    Позора Божинов е играл в едни от най-елитните отбори на света, а Италианската преса още го следи и отразява! Не е от величината на Стоичков, Бербатов, Балъков, но както се казва всекиму своето( естествено като не гледаш през ултрас червени, и сини очила)!!!!

    Коментиран от #24

  • 23 Венци

    1 1 Отговор
    На какво се смееш глупчо? И ти си като тях. Днес само който има знаците на звяра-666 ,само той купува и продава
  • 24 м илиев

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Да ама не":

    браво за коментара , апропо от другия отбор съм , но няма никво значение когато нещата се казват правдиво и точно
  • 25 Славист Варна

    2 2 Отговор
    Венци не е Славия, но ме наслаждава с иронията си към подуенци.
  • 26 Милен

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ха-Хо":

    Сигурен ли си, че няма футболисти в България?
    Искаш ли да те разведа по школите да видиш колко много всъщност има, но на никой не му се занимава с тях, защото няма далавера в това.
    По-лесно става с вносните "таланти", че с тях бързо се перат пари.
    Наясно ли си как се качваш в по-горна група или как се селектират съставите за мачовете при деца и юноши? Мога и за това да ти разкажа, и там играят пари.... Е?