25 Юли, 2021 13:27 2 684 2

Рома води преговори с Икарди и съпругата му Уанда Нара

  • мауро икарди-
  • уанда нара-
  • рома-
  • псж

Според "Ла Република" треньорът на римляните Жозе Моуриньо от дълго време е фен на Икарди, а бившият нападател на Интер е недоволен от ролята си в ПСЖ

Рома води преговори с Икарди и съпругата му Уанда Нара - 1

Рома води преговори с нападателя на Пари Сен Жермен Мауро Икарди и неговата съпруга и агент Уанда Нара за потенциален трансфер на футболиста в състава на "вълците". Това съобщава "Ла Република".

Според изданието треньорът на римляните Жозе Моуриньо от дълго време е фен на Икарди, а бившият нападател на Интер е недоволен от ролята си в ПСЖ.

Ако Икарди облече фланелката на Рома, той почти сигурно ще го направи като преотстъпен, тъй като в договора между "нерадзурите" и френския клуб има клауза, според която парижани трябва да платят сериозна сума, ако продадат нападателя на друг италиански отбор.

Ако все пак се стигне до трансфер на Икарди в Рома, това пък ще отвори вратата пред Един Джеко, за да може 35-годишният босненски нападател премине в Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шефа

    1 0 Отговор
    Аз пък преговарям с Уанда да дойде и да и се радвам само една вечер и ще забрави за Икарди.

    Коментиран от #2

  • 2 Komapak

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "шефа":

    Дали имаш толкова пари?.....