26 Юли, 2021 14:00 3 638 3

Треньор обезумя след победа на негова състезателка в Токио (ВИДЕО)

  • ариарне титмус-
  • олимпийски игри-
  • токио 2020-
  • дийн боксал

Неговата реакция се превърна в страхотен хит в социалните мрежи

Треньор обезумя след победа на негова състезателка в Токио (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

20-годишната австралийка Ариарне Титмус сътвори сензацията във втората финална сесия в плуването на Олимпиадата днес, но не по-малко зрелищна бе реакцията на нейния треньор Дийн Боксал.

Специалистът буквално обезумя след победата на неговата възпитаничка над кралицата на басейна Кейти Ледецки на 400 св. стил, а видеото с неговата реакция се превърна в страхотен хит в социалните мрежи.

Титмус измина дистанцията за 3:56.69 минути, като постави рекорд на Океания и изпревари с повече от половин секунда световната рекордьорка и олимпийска шампионка от Рио де Жанейро Кейти Ледецки от САЩ. Американката завърши втора на 0.66 секунди зад Титмус, докато бронзовият медал стана притежание на китайката Ли Бинцзе, която с време от 4:01.08 минути направи рекорд на Азия.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 треньор

    14 4 Отговор
    Показа какво ще има довечера в хотела.
  • 2 Наркос

    7 0 Отговор
    Нормално е неговата реакция да привлече вниманието на роботизираните ... те отдавна са забравили как да се забавляват и не могат да повярват на очите си! Вижте японката до него направо се бъгна от страх...
  • 3 Тази американка

    3 0 Отговор
    ситурно е оздравяла от астмата?