27 Юли, 2021 16:47 1 543 2

Официално: Бивш "син" капитан се завърна в Левски

  • иван горанов-
  • левски-
  • завръщане

има зад гърба си 108 мача със синята фланелка, в които е отбелязал 4 гола

Официално: Бивш "син" капитан се завърна в Левски - 1
Снимка: levski.bg

Левски подписа договор със защитника Иван Горанов. Бранителят се завръща в тима като преотстъпен за една година от белгийския Шарльороа.

Юношата на клуба има зад гърба си 108 мача със синята фланелка, в които е отбелязал 4 гола.

За първия отбор прави дебют на 2 април 2011 г. в шампионатен мач срещу Видима-Раковски. През летния трансферен прозорец на същата година преминава в тима на Берое, с който подписва договор за срок от три години. С беройци печели Купата и Суперкупата на България за 2013 г.

В края на 2013 г. преминава в Литекс, като подписва договор за три години и половина, а през лятото на 2016 г. преминава в Локомотив Пловдив.

На 13 юни 2017 се завръща в родния Левски. Подписва договор за 3 години и се налага като титулярен ляв бранител. На 18 април 2018 отбелязва първия си гол със синята фланелка срещу ЦСКА. На 8 август 2018 удължава контракта си с 3 години. Става капитан на „сините“ и получава повиквателна за националния отбор на България, за който дебютира на 6 септември срещу Словения в мач от Лигата на нациите. Превръща се в несменяем титуляр и един от най-постоянните играчи на Левски, а през 2020 година преминава в „Шарльороа“, от където се завръща отново при „сините“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    0 0 Отговор
    Белгийците сигурно ще му плащат половината заплата. Левски няма да му плащат нищо. И двата отбора на сметка.
  • 2 Мим

    2 0 Отговор
    Левски ще му плаща заплатата докато му изтече договора с белгийците,само че много по малко 10 000 лв..,но ще играе...