28 Юли, 2021 08:05 4 408 4

Манчестър Юнайтед обяви големия трансфер

  • манчестър юнайтед-
  • рафаел варан-
  • реал мадрид-
  • трансфер

Сумата, която ще бъде платена на Реал Мадрид за Рафаел Варан, не е уточнена

Манчестър Юнайтед обяви големия трансфер - 1

Английският Манчестър Юнайтед анонсира на своята официална страница договорката, която бе направена още вчера по споразумението за трансфера на Рафаел Варан от Реал Мадрид.

Манчестърци уточняват, че бранителят трябва да премине медицински прегледи и да уточни личните си условия, след което сделката ще бъде официално завършена и световния шампион ще бъде футболист на клуба. Това е практика, която от “Олд Трафорд” наложиха в последно време да обявяват подобни по-големи сделки по този начин, когато е постигнато споразумение между клубовете, след което и още веднъж, когато се официализира окончателното привличане на играча.

Сумата, която ще бъде платена за бранителя, не е уточнена, но английската преса спекулира с цифри между 34 до 40 милиона паунда. Очаква се световният шампион да лети за Англия в следващите дни и да премине задължителните медицински прегледи, след което ще бъде представен като играч на Манчестър Юнайтед.

Малко след това дойде и официално потвърждения от вече бившия отбор на френския бранител. Реал със съобщение в сайта си оповести, че страните са се договорили официално.

По предварителна информация договорът на Варан ще бъде за четири години, с опция за още една. Играчът и семейството му трябва да получат визи, за да влязат във Великобритания, след което ще трябва да изкарат карантинен период преди да се случат бъдещите медицински прегледи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пламен

    1 1 Отговор
    Некрасив мъж.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.