Last news in Fakti

28 Юли, 2021 08:35 1 129 4

Надеждата ни в бадминтона допусна втора загуба в Токио

  • линда зечири-
  • олимпиада 2020-
  • токио-
  • бадминтон

За разлика от първия си двубой в група “I” срещу Уенди Хсуан-Ю, днес Линда Зечири бе далеч от най-добрите си стандарти на игра

Надеждата ни в бадминтона допусна втора загуба в Токио - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Линда Зечири допусна втора загуба на Олимпийските игри в Токио 2020. 34-годишната бадминтонистка не успя да се противопостави на датчанкана Мия Бличфелд и падна с 0:2 гейма в мач, продължил едва 29 минути.

За разлика от първия си двубой в група “I” срещу Уенди Хсуан-Ю, днес българката бе далеч от най-добрите си стандарти на игра. И докато в първия гейм все пак опитваше да оказва някаква съпротива и загуби с 21:10, то във втория Линда като че ли окончателно се предаде и спечели едва 3 точки - 21:3.

Така Зечири вече окончателно загуби шансове за продължаване напред в олимпийската надпревара и ще трябва да си стегне багажа от Токио. Тя завърши на последната трета позиция в група "I" с две поражения в двата си мача. Бличфелд спечели първото място с два успеха и продължава на осминафиналите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    3 2 Отговор
    Некъдърница! Връщай се в България
  • 2 БАЙ Х@Й ‼️

    4 1 Отговор
    България откри нов вид туризъм ! ОЛИМПИЙСКИ ТУРИЗЪМ !!!
  • 3 въпросче

    0 0 Отговор
    Защо фамилията й е албанска?

    Коментиран от #4

  • 4 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "въпросче":

    Може да е с охридски корени.