29 Юли, 2021 09:16 1 785 1

Тони Костадинова докосва финал в Токио

  • антоанета костадинова-
  • токио 2020-
  • олимпийски игри

Българката е с много добър резултат на старта на квалификацията, след като записа 293 точки и средно 9.767 за прецизност, което ѝ отрежда трето място във временното класиране

Тони Костадинова докосва финал в Токио - 1

Oлимпийската ни медалистка Антоанета Костадинова се намира на добра позиция за влизане във финала на 25 метра пистолет в Токио.

Българката е с много добър резултат на старта на квалификацията, след като записа 293 точки и средно 9.767 за прецизност, което ѝ отрежда трето място във временното класиране.

Другата ни олимпийка и легенда в този спорт – Мария Гроздева, се представи доста по-слабо от Костадинова, като направи грешки, които ѝ костваха по-предно класиране.

Втората част от пресявките, които ще определят най-добрите за финала, ще се проведат утре, 30 юли, от 3.00 часа наше време, когато е ред на скоростната стрелба.

За финала се класират първите 8 състезателки.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 1 Отговор
    Не ви ли казах преди,че ще стане ШАМПИОНКА???Или не сте прочели???Единия Златен медал,тя го подари на рускинята!Сега ще ги отвее на финала!Силата е в нея!Тази е от моята порода!