Last news in Fakti

29 Юли, 2021 12:34 2 125 5

Обявиха кога са мачовете на Лудогорец с Олимпиакос

  • лудогорец-
  • олимпиакос-
  • шампионска лига

Първият двубой ще се състои на 3 август, вторник, от 22 часа на стадион  "Георгиос Караискакис" в Пирея

Обявиха кога са мачовете на Лудогорец с Олимпиакос  - 1
Снимка: ludogorets.com

УЕФА обявиха датите и началните часове на мачовете между Лудогорец и Олимпиакос от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Първият двубой ще се състои на 3 август, вторник, от 22 часа на стадион "Георгиос Караискакис" в Пирея.

Реваншът е след една седмица, отново във вторник - 10 август, и ще започне в 21:00 часа в Разград.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да питам

    1 4 Отговор
    Ами Леуски и ССк кога ще играят
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    Олимпиакос не е по добър от Мура.Лудогорец има голям превес...Това е качествен Треньор и Факта ,че е силен шахматист им дава голям превес!Отборът е малко по добре физически,но нямат психика на ПОБЕдители,дано с времето се поочупят.В Групите са опитни и там са големите пари,с моментната игра ще е трудно!Много слабости в защита!Нямат качествен Централен защитник!С такъв материал...Само магьосник би излязъл от групите!В момента ,най силният играч на Лудогорец е -ТРеньорът им.......

    Коментиран от #4

  • 3 ВикиЛексъсОсло

    2 0 Отговор
    Олимпиакос е мноооого по-добър от Мура!!! Още по-лошото е че в Атина е 44 градуса следобед и 32 градуса 21 часа началото на август! Не им завиждам как ще се пържат на 32 градуса на олимпийският стадион в Атина!

    Коментиран от #5

  • 4 +-+-

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Много пъти ти давам плюс, ала сега тотално се изложи. Не гледай мачовете с Нефтчи, тези знаят да се адаптират бързо към нужното ниво и ще бъдат прекалено опасни. В атака имат хора, които по нищо не отстъпват на колегите си в топ отборите. Да, защитата изостава в подготовката, но и разградчани имат успеваемост за гол съвсем малко над 50 %, хайде от мен да мине 60%, ала все тая. На онези 40 градуса не им пречи да играят бързо, а на нашите им пречи.
  • 5 ДВЕ ТРЕТИ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ВикиЛексъсОсло":

    От отбора на Лудогорец са свикнали , да се пържат на такива температури, така че според мен това няма да е проблем.
    Два че и повече , са скъпи футболистите на Олимпиакос.Класен отбор са и може би това е големия проблем на Лудогорец.
    И други я не по маловажен е че треньорите,колкото и да са добри в Лудогорец , те не ги оставят поне 2 или 3 години а винаги предсрочно ги освобождават И ти си прав , че този треньор е много добър , но наистина при първата по сериозна издънка и е аут от Лудогорец.
    Склонен съм да мисля , че това е проблема на тима.Руководството не дава шанса до края , на всеки един треньор , да се докаже и да изгради своята концепция и визия за играта като цяло. Иначе в Лудогорец винаги е имало класни футболисти. Трябва им добър треньор