Last news in Fakti

29 Юли, 2021 16:11 1 108 1

Миладинов: Има голяма конкуренция, но се надявам да се класирам на финал

  • йосиф миладинов-
  • токио 2020-
  • полуфинал

"Бе прекрасен старт на Олимпиадата. Надявам се да продължи", каза още младият ни плувец

Миладинов: Има голяма конкуренция, но се надявам да се класирам на финал - 1
Йосиф Миладинов

Класиралият се за 1/2-финалите в дисциплината 100 метра бътерфлай Йосиф Миладинов коментира представянето си в сериите.

"Не беше прекалено леко. Надявам се утре да е още по-добре. Има голяма конкуренция, но се надявам да се класирам на финал. Имам още доста резерви на пипането, така че ще работя още там утре сутринта", призна Миладинов.

"Може и да повлияе умората, но психически ще го преодолея и ще се справя добре. Беше доста приятно изживяване да плуваме един до друг с Чад Льо Кло. Надявам се да се повтори. Бе прекрасен старт на Олимпиадата. Надявам се да продължи. Надявам се да има финал. Имам вътрешно чувство, че мога да го направя, така че няма да се откажа", завърши българинът.

Полуфиналните плувания са в петък рано сутринта българско време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😀😀😀

    0 0 Отговор
    И накрая какво излезе, самохвалкото Антъни Иванов, който вдигаше скандали и не искаше да тренира с нашите, а тренираш сам в САЩ, даде най-слаби резултати!