29 Юли, 2021 19:34 1 291 10

Вижте къде се готви Гришо за сезона на твърди кортове

  • григор димитров-
  • подготовка-
  • твърди кортове

Заедно с българина в САЩ са още неговият треньор, с когото работи от началото на настоящия сезон - Данте Ботини, масажистът му Алгис Христов, както и тенис специалистът Гран Чен

Вижте къде се готви Гришо за сезона на твърди кортове - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

От няколко дни първата ни ракета в тениса Григор Димитров се готви за сезона на твърди кортове във Флорида. От сторитата му в социалните мрежи прави впечатление, че той залага на тренировки на гимнастически халки, които развиват най-добре гръбните мускули. Наред с това Гришо усилено се поти във фитнеса и на корта.

Заедно с българина в САЩ са още неговият треньор, с когото работи от началото на настоящия сезон - Данте Ботини, масажистът му Алгис Христов, както и тенис специалистът Гран Чен.

По всичко изглежда, че Григор и екипът му се чувстват прекрасно и се наслаждават на времето си заедно.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бостанджия

    6 6 Отговор
    Какви твърди кортове бе ...На Дришо му требат само твърди КУРтове ...

    Коментиран от #3

  • 2 Бостанджия

    6 6 Отговор
    Вижте му само снимката бре ...балеринка ..."па-дьо-дьо " танцуваща ....ада не казвам и как говори , като .... абсолютен джендьо ... Стига сте ни занимавали с това недоразумение ...,че ме е срам и да го пишете ..."българин", като той сам заяви ,че е от ...Монако ...
  • 3 мисира

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Бостанджия":

    Чакай ,нали щеше да се жени за някаква мюсулманка и щеше да сменя религията,за какви твърди куртове думаш?Да не би да е минал на левия бряг?

    Коментиран от #6

  • 4 джаба

    4 5 Отговор
    дудук каунски ,тенисистите сега са в Токио мършок
  • 5 Мим

    5 5 Отговор
    Тоя вече стана за посметище.Да върви при сърбина поне един месец да потренира да види как се играе,а не при мацките и уж тренира дълго бягане на къси разстояния....
  • 6 Абе ,мани

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "мисира":

    Ами тъста и той мюсюлманин...
  • 7 Наши

    7 0 Отговор
    Единствения но не малък проблем на нашия е .че е дърво без корен
  • 8 Гришо

    3 0 Отговор
    Е в някоя спалня. Обикновено на такива места се готви. Язък за дарбата му. Малко по-обрана версия на български футболист.
  • 9 фффак

    0 0 Отговор
    неговата също се готви на курорт с турски готвач и пържоли по 1500 долара
  • 10 разума

    0 0 Отговор
    Ние мислехме че във Флорида тренира без треньор, масажист и т.н. . Той работи по техниката с г-ца................................ която го и масажира. Колкото до треньорката ще се включи после в подготовката му. Съветвам го кортовете където тренира да са достатъчно твърди за да не се изложи като се подхлъзне и контузи.