30 Юли, 2021 10:22 1 222 1

Тимове от Азия и Турция питат за национал от Арда

  • спас делев-
  • арда-
  • трансфер-
  • efbet лига

Делев носи екипа на Арда от сезон 2019/20

Тимове от Азия и Турция питат за национал от Арда - 1
Снимка: БГНЕС

След като Арда отпадна от Лига Европа, не е изключено клубът да трансферира Спас Делев. Към национала не липсва интерес от чуждестранни клубове.

Запитване за него имаше от азиатски и турски тимове още след края на миналата кампания. Ръководството на Арда обаче направи необходимото, за да го задържи за историческото първо участие на отбора в евротурнирите.

Делев носи екипа на Арда от сезон 2019/20. В онази кампания 31-годишният нападател участва в 19 шампионатни двубоя, в които вкара 1 гол. През миналия сезон той направи добра подготовка и това се отрази на представянето му. Спас бе най-важният играч в състава на Николай Киров. Бързакът записа 26 мача в efbet Лига, в които реализира 8 попадения.

Наред с това той бе на терена и в 5 срещи за Купата на България, като в тях се разписа два пъти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    0 0 Отговор
    Какви атласи ползвате бе !!