Last news in Fakti

30 Юли, 2021 12:37 2 279 4

Отлагат дербито между ЦСКА и Лудогорец

  • цска-
  • лудогорец-
  • efbet лига-
  • бфс

Датата на срещата ще бъде променена в началото на другата седмица

Отлагат дербито между ЦСКА и Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Мачът ЦСКА- Лудогорец, който по програма трябва да се изиграе на 8 август (неделя) от 21:00 часа на "Българска армия", ще бъде отложен, съобщава "Тема спорт".

Датата на срещата ще бъде променена в началото на другата седмица. Това стана ясно, след като вчера УЕФА обяви програмата за мачовете от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Българският шампион се изправя срещу Олимпиакос, а първият мач от двойката ще се проведе на 10 август (вторник) от 21:00 часа на "Хювефарма арена" в Разград.

Това означава, че "орлите" трябва да изиграят две срещи в рамките на 48 часа, което в България няма как да се случи.

След вчерашното продължаване на ЦСКА в Лигата на конференциите родното дерби не може да бъде издърпано за 7 август (събота). На 5-и (четвъртък) "армейците" ще се изправят срещу следващия си съперник в новосформирания европейски турнир - Осиек.

Така двубоят между "червени" и "зелени" ще бъде отложен, като пред СТК стои трудната задача да пренасрочи втори двубой на ЦСКА, след като в сряда и срещата от втория кръг с Арда бе отложена.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ботев

    4 1 Отговор
    Това е конфликт на интереси. Като са си редили програмата, да не би да са очаквали вече да са отпаднали. Предварително са си нагласили да не играят мач. Домуса е окупирал съдии, съдийски комисии, програма,права за ТВ изобщо цялото БФС
  • 2 💩💩💩

    1 0 Отговор
    Я предлагам да го отменят най-добре цялото първенство. Въобще да се закрие футболът у нас. Само Локомотив Пловдив, като по-класен, да го пратим в гръцкото първенство, да добият повечко истински професионален опит, а Лудогорец, който е на моментни проблясъци - в полуаматьорското румънско първенство. Всичко останало в България играе пародия на футбол. Подчертавам - пародия! То не става и за гледане. Коментаторката на латвийците вчера заспа в ефир. Позор! Позор! ПОЗОР!
  • 3 Stoich

    2 2 Отговор
    Кое ЦСКА?

    Коментиран от #4

  • 4 хихихи

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Stoich":

    Не кое, а куьо цска.