30 Юли, 2021 17:51 3 024 0

Високо напрежение преди ключов сблъсък на Белатор 263 (ВИДЕО)

  • белатор 263-
  • патрисио фрейре-
  • ей джей маккий-
  • bellator

Ей Джей се опита да отнеме пояса на Патрисио от масата пред тях и...

Високо напрежение преди ключов сблъсък на Белатор 263 (ВИДЕО) - 1

Напрежението между шампиона в категория „перо“ на Белатор Патрисио Фрейре и претендента за пояса му - Ей Джей Маккий, премина към опит за физическа саморазправа. Това се случи на пресконференцията преди Белатор 263, която се проведе късно снощи, предаде boec.bg.

Ей Джей се опита да отнеме пояса на Патрисио от масата пред тях (в стил Конър Макгрегър) и това ядоса шампионът, който се нахвърли върху Маккий. За щастие, двамата бяха разтървани и не се стигна до инцидент.

Кавгата започна, когато двамата бойци започна да се обиждат и да заплашват членове на семействата си, а историята вече е показвала, че това е рецепта за меле в света на бойните спортове.

Ето какво се случи:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА