31 Юли, 2021 12:05 2 512 10

Ескобар изхвърли Даниел Асенов от Олимпиадата

  • даниел асенов-
  • олимпиада 2020-
  • токио 2020-
  • отпадане-
  • габриел ескобар маскунано

Още в първите секунди Даниел получи ляво кроше в главата и се разлюля, като след това се стремеше да влиза в размени, но испанецът имаше повече успеваемост в тях.

Ескобар изхвърли Даниел Асенов от Олимпиадата - 1

Единственият български боксьор на Олимпийските игри в Токио 2020 Даниел Асенов загуби с 1:4 съдийски гласа осминафиналната си битка от действащия европейски шампион Габриел Ескобар Маскунано.

Още в първите секунди Даниел получи ляво кроше в главата и се разлюля, като след това се стремеше да влиза в размени, но испанецът имаше повече успеваемост в тях. Ескобар беше с обратен гард и вече към средата на рунда стана жертва на сериите с десни и леви крошета на Тайсъна. Даниел беше този, който вървеше напред и търсеше близката дистанция, като в последните секунди дори притисна противника си в ъгъла. Четирима от петимата съдии обаче отсъдиха в полза на испанеца.

Ескобар се навеждаше много често в началото на втория рунд, но без да получава забележка от рефера. Даниел пробваше със серии да разбива гарда му, като имаше някои попадения, но ставаше жертва на контриращите десни прави на съперника. Битката продължаваше да бъде свирепа с много размени, но съдиите оценяваха повече агресията на испанеца - отново 1:4 гласа.

В средата на третия рунд две десни крошета на Асенов попаднаха в целта и Ескобар веднага потърси клинч, защото беше разклатен. Испанецът предимно гледаше да се движи около въжетата и вече избягваше размените, но знаеше, че просто трябва да оцелее до края на 3-те минути. 4:1 съдийски гласа в полза на Тайсъна, но общият сбор в мача не бе в негова полза.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 !!!?

    13 8 Отговор
    Жалко ! Това ни беше надеждата за втори медал, но бъдещето е пред него !!!?
  • 3 В е л и к и я

    13 11 Отговор
    Испанеца беше се умрел в третия рунд и целия рунд влизаше в клинч и бавеше време и хитруваше , но в тази категория ударите не са достатъчни за нокаут и Даниел не успя да го свали..!Много противно испанче , на улицата ако му падне на нашето момче ще си събира зъбите ...!

    Коментиран от #4

  • 4 Фершел

    7 7 Отговор

    До коментар #3 от "В е л и к и я":

    Ти брикет ли си бе

    Коментиран от #7

  • 5 Денислав

    8 7 Отговор
    Ей м#ршо а ти за другия брикет на ринга ли беше бе... м@ймуно асициална недоеволюирала
  • 6 ха ха

    4 3 Отговор
    Бантустаните са едни смешници!! Всички трябва да ги ритат.
  • 7 В е л и к и я

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Фершел":

    Коментара е брикетски заради нашето тъмнозелено боксьорче с доста по здрава ръчичка от испанчето,а иначе аз съм нещо средно между нацист и ку клукс клан ...!
  • 8 vasik atanasova

    8 6 Отговор
    за нищо не става нашия боксьор майк тайсън
    срам и позор
    къде максим тодоров
    къде е ивайло маринов
    къде е даниел петров
    къде е серафим тодоров
    къде е киркор киркоров
    този майк тайсън даниел е отражение на всичко случващо се в тази територия българия
    същото е и в плуването от 8 човека финишира 8 ми
  • 9 нашия

    7 0 Отговор
    няма чисти удари -2бр!Испаница го излъга...
  • 10 Наркос

    7 4 Отговор
    Би го точно като през 2019...нашия не е мръднал и май за нищо го спонсорираме както и пулев младши. Като е слаб да се маха и да се търси талант