Last news in Fakti

31 Юли, 2021 20:15 2 598 0

Наполи разби Байерн Мюнхен

  • наполи-
  • байерн мюнхен-
  • контрола-
  • 3:0

От началото на подготовката, водена от новия треньор Юлиан Нагелсман, Байерн записа три загуби и едно равенство

Наполи разби Байерн Мюнхен - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Част от титулярите на Байерн (Мюнхен) се завърнаха и изиграха първата си контрола. Това обаче не помогна на баварците и те загубиха с 0:3 от Наполи на “Алианц Арена”. Виктор Осимен се отчесе с два хубави гола в 69-ата и 71-ата минута, а влезлият като резерва Зинедин Мачах оформи крайния резултат пет минути преди края.

От началото на подготовката, водена от новия треньор Юлиан Нагелсман, Байерн записа три загуби и едно равенство. Досега тимът разчиташе на юноши и играчи, които няма да играят ключова роля през сезона. Днес обаче на терена бяха футболисти като Роберт Левандовски, Леон Горетцка и Серж Гнабри. За баварците това беше генерална репетиция, след като стартират официални мачове с двубой за Купата на Германия следващия петък.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА