Last news in Fakti

2 Август, 2021 10:22 2 191 8

Милов: Извинявам се на всички българи, които ме подкрепяха! Надявах се на повече!

  • кирил милов-
  • борба-
  • олимпийски игри-
  • токио 2020

Той загуби на четвъртфиналите в категория до 97 кг срещу Мохамадхади Сарави (Иран), който може да го изтегли на репешаж за бронз

Милов: Извинявам се на всички българи, които ме подкрепяха! Надявах се на повече! - 1

Българският национал Кирил Милов все още има шанс за медал от турнира по борба на Олимпийските игри в Токио, но се е надявал на много повече от показаното в зала "Макухари" днес.

Той загуби на четвъртфиналите в категория до 97 кг срещу Мохамадхади Сарави (Иран), който може да го изтегли на репешаж за бронз.

Милов започна деня с победа с 3:1 срещу бронзовия медалист от Рио 2016 Дженк Илдем (Турция), след което отстъпи на шампиона на Азия за 2020.

"В първата схватка подходих добре и излъгах противника, но във втората тактиката не сработи. Допуснах грешка в началото, избута ме и се накъса борбата. След това ме държаха доста време в партер и се отпуснах. Няма оправдания. Не е бил моят ден, така се е случило. Надявам се той да победи, за да имам шанс да се боря за бронз. Ако загуби, участието ми приключва", заяви Милов.

Сарави ще се бори на полуфиналите след 12:15 българско време. Той ще срещне олимпийския първенец и трикратен световен шампион Артур Алексанян (Армения), който е категоричен фаворит на турнира в Токио.

"Шанс няма само този, който не се е опитал. Всеки друг има шанс. На тази Олимпиада има много изненади", продължи Милов.

"Извинявам се на всички българи, които ме подкрепяха. Надявах се на повече".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4753

    21 1 Отговор
    Мъжко е да се извиниш, момче! Не унивай, а давай смело! Затова си там - покажи и докажи на себе си, че положения труд си е заслужавал. Успех !!!
  • 2 Чук и Гек

    12 2 Отговор
    Влез в престъпния бизнес, стани охрана на Тошко и няма какво да се мъчиш с тези точки, потни иранци, киргистанци и педелвайски правила, наложени от злите сили в пандемията и борбата!
  • 3 Сандо

    5 0 Отговор
    Защо карат спортистите да се извиняват разни нискочели плюскачи на пици и бургери?Хора,непомирисали спортно състезание,пльоснали се пред телевизора на дивана с бира и мезе,държат сметка на хора,търпящи какви ли не лишения за да постигнат нещо в спортта.Типичен пример за наложеното ни морално разложение.

    Коментиран от #5

  • 4 Само ЦСКА

    7 1 Отговор
    Не се отчайвай БЪЛГАРИНО
    УСПЕХ.
  • 5 YUI

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сандо":

    Защо реши, че някой му налага нещо си. Личен избор е да се извини както сам казва, "на хората, които ме подкрепяха". Тоест има най-малкото екип, приятели и техните семейства, общност която също е вложила немалко труд и очаквания. Напротив, постъпката му е мъжка и му правя евала на това момче. И му желая успех.
  • 6 Просто човек

    1 0 Отговор
    България е с теб! 🇧🇬
  • 7 Брат галев

    0 0 Отговор
    Градски смело напред ... а подигравчиите могат само да му ядът карото вале
  • 8 жив и здрав

    1 2 Отговор
    Не се притеснявай Ние не сме се надявали От всяко дърво свирка не става