Last news in Fakti

2 Август, 2021 16:30 1 427 0

Барселона си постави краен срок за подписването на нов договор с Меси

  • меси-
  • договор-
  • гампер-
  • срок-
  • лапорта-
  • преговори

От Барселона вярват, че Меси ще подпише преди двубоя за трофея Жоан Гампер на 8 август

Барселона си постави краен срок за подписването на нов договор с Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Ако Лионел Меси бе преподписал с Барселона, щеше да е започнал предсезонната си подготовка, заедно със Серхио Агуеро и Емерсон. Меси, обаче, няма да започне тренировки, преди да подпише договор, който вече изглежда само въпрос на време. От Барселона вярват, че Меси ще подпише преди двубоя за трофея Жоан Гампер на 8 август.

Президентът Жоан Лапорта непрестанно призовава за спокойствие и заявява, че всичко се движи по план. Това, което забавя новия договор на аржентинската звезда е, че Барселона все още не може да продаде ненужните и да намали бюджета за заплати.

Лапорта има огромното желание Меси да бъде част от състава, когато той бъде представен пред феновете в мача срещу Ювентус за трофея „Жоан Гампер“ на стадион „Йохан Кройф“, за да поведе новия проект на Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА