Last news in Fakti

2 Август, 2021 17:01 1 447 3

Петричев: На Лудогорец му трябва луд мач, ако иска да отстрани Олимпиакос

  • лудост-
  • лудогорец-
  • квалификации-
  • шампионска лига-
  • олимпиакос-
  • петричев-
  • герои

"Ако искаме да постигнем крайния успех, дойде време за луди мачове и за герои", заяви изпълнителният директор на разградчани

Петричев: На Лудогорец му трябва луд мач, ако иска да отстрани Олимпиакос - 1
Снимка: БГНЕС

"Идва времето на лудите мачове. За да стигнем там, където сме тръгнали, ни трябва луд мач. Предполагам всички знаете за какъв съперник става дума - Олимпиакос, жребият не беше благосклонен към нас. Ако искаме да постигнем крайния успех, дойде време за луди мачове и за герои. Да се надяваме, че тези момчета ще ни напомнят за онези луди вечери на Лудогорец, след които се класирахме за груповата фаза", коментира преди отпътуването на Гърция изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев.

Първият мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига е утре вечер в Пирея от 22 часа.

Попитан дали може да се роди нова икона за клуба, какъвто е Козмин Моци със спасените дузпи срещу Стяуа, Петричев отговори: "Надявам се, че целият отбор този път ще бъде герой. Такива неща като онзи мач с Моци на вратата рядко се случват в живота. Но пък през годините така сме показали, че има момчета, които могат да се нагърбят с голямата отговорност за постигане на голямата цел. Виждаме характера в Лудогорец, виждаме ДНК-то в този нов Лудогорец. И аз мисля, че предстоят добрите дни. Мисля, че няма да ни е лесно да стигнем там, накъдето сме тръгнали. Но пак казвам - трябва ни луда вечер", добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    Стига сте величали олимпиакос. Лудогорец има най добрия треньор в света!това е Цял отбор!Лудогорец ще се класира по лесно от колкото с мура!Мачът им с мура бе рубикон!
  • 2 ВСЕВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Лудогорец ще понесат две загуби и си заминават на село. Олимпиакос не им е Мура. То даже Словачко е с класа над Мура.
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    От над година не влизам в сайтове с коефициенти,дай ми на три къщи уилям хил, и типико както и на БЕТ ..и ще ти кажа какви са ти шансовете утре да познаеш!